Rick Vechel

Projectmanager in het sociale en culturele domein

Training

De werkzaamheden van Rick Regelt zijn verdeeld in een aantal onderdelen. Een van deze onderdelen betreft training en verschillende workshops aan ondernemers. Van 1-op-1 begeleiding tot aan workshops voor kleine groepen of presentaties voor grote groepen; ik deel graag!

 • Training 
  Het ondernemerschap wordt steeds interessanter of zelfs vereist voor veel mensen. Zelfstandige Professionals in de (veelal creatieve) beroepen bied ik verschillende (individuele) trainingen en coachingsessies aan. Hierbij wordt er voor onderwerpen zoals administratie, website / backoffice en marketing een degelijke basis gelegd waarmee het ondernemerschap voluit zijn gang kan gaan.
  Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met me op.
 • Workshops
  In groepsverband zijn er ook diverse workshops mogelijk. Hierbij een greep uit het aanbod:
  > Van vreemden tot fans & ambassadeurs – Een speciale marketing training om het publiek voor je te winnen en te behouden. Hoe wordt je zichtbaar bij nieuwe mensen? Wat kun je doen om fans tot trouwe fans te maken? Dit en meer leer je hier.
  > Projectplannen – Een rode draad om vast te houden als het ingewikkeld wordt. Of een plan om financiering op te zoeken. Dan kun je beter goed beslagen ten ijs gaan met deze workshop!
  > Social Media – Bijna iedereen gebruikt het, maar lang niet altijd optimaal. Laten we daar verandering in brengen. We gaan werken aan de social media vuistregels, hoe je professioneel en toch als jezelf overkomt en hoe je opvalt!
  > Business Model Canvas – Een uitstekend middel om je business of een bepaalde taak in kaart te brengen. Leer dit middel kennen en experimenteer ermee in deze workshop.
  Business Sessions (Cultureel Ondernemers) – Gaandeweg komt er van alles op jullie pad. Een promotie campagne opzetten, inkomsten door optredens, verkoop van opnames, boekhouding; alle vragen zijn welkom bij de Business Sessions!

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Zo hoef je nog geen groep te hebben maar kunnen we ook samen op zoek! Neem gerust contact met me op om dit verder te onderzoeken ofwel te boeken.

———

Muzikant of andere vorm van kunstenaar? Naast de diensten als Rick Regelt, ben ik ook beschikbaar als één van de Musician’s Wingmen! Een band(&business)coach voor de popsector.

Samen met een netwerk aan muzikale bazen en bazinnen staan wij klaar om jullie te helpen in de muziek! Of het nu gaat om jullie vaardigheden die we verbeteren door middel van workshops en trainingen of apparatuur voor een optreden; wij zijn er voor jullie.
Zelf ben ik bassist, projectleider bij Soundful Sunday en al jaren betrokken bij o.a. repetitieruimtes en evenementen in Midden-Limburg. Ook help ik studenten van Vista Entertainment (Popmuziek en Drama) met hun cultureel ondernemerschap.

Wat kunnen we voor jullie doen?
Workshops ten behoeve van het ondernemen in de culturele sector? Apparatuur? Lessen? Of is er een andere vraag?

Wij horen het graag. Ook kunnen jullie allerlei workshops vinden op de website van Soundful Sunday: www.SoundfulSunday.nl.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 Rick Vechel

Thema door Anders Norén