Rick Vechel

Projectmanager in het sociale en culturele domein

Projectwerk

De werkzaamheden van Rick Regelt zijn verdeeld in een aantal onderdelen. De voornaamste diensten betreffen werkzaamheden op projectmatige basis. Hieronder kunt u meer informatie vinden over mijn diensten.

 • Projectmanager
  Als spin-in-het-web kan ik projecten in de sociaal en/of cultuursector geheel uitvoeren.
  Heeft u bijvoorbeeld een goed idee/plan, maar niet de mogelijkheid om iemand in dienst te nemen? Help mij dan om uw project te helpen. Van brainstormen tot evaluatie – in het gehele proces ben ik meer dan graag van dienst. Mijn achtergrond als Cultureel Maatschappelijk Agoog en ondernemer maakt mij een veelzijdige professional die u graag tot dienst is.
  Vanuit mijn ervaringen binnen verschillende organisaties en mijn freelance werkzaamheden, kan ik van ‘a tot z’ allerlei diensten uitvoeren, waaronder fondsenwerving, het schrijven van beleid(stukken) of het coördineren van een project.
  Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met me op.
 • Projectmedewerker
  Vanzelfsprekend kan ik ook een project ondersteunen of begeleiden in plaats van de gehele uitvoering. Zo kan het zijn dat uw projectleider tijdelijk een extra hand kan gebruiken; bijvoorbeeld in de fase van voorbereiding, het betrekken van verschillende stakeholders en het werven van fondsen. Of juist als extra werkkracht in de uitvoering om bijvoorbeeld een netwerkevent te organiseren.
  Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met me op.
 • Coördinator in eigen beheer
  Met veel plezier help ik u uw ideeën te verwezenlijken. Maar stilzitten is absoluut niet mijn ding. Daarom dat ik ook verschillende projecten in eigen beheer organiseer, uitvoer, faciliteer en/of begeleid. Een van de voornaamste voorbeelden is Soundful Sunday, i.s.m. Stichting CULON.
  Wellicht is er een brug te slaan met uw eigen projecten. Ik spar graag, dus neem gerust contact met me op

———

In het verleden heb ik projectmatig gewerkt voor o.a. Stichting ECI (Roermond), Becoming Entrepreneur (Midden-Limburg), Code043 (Maastricht) en Innovatiefabriek Zuid. Op dit moment voer ik nog projecten uit voor Vista College (Heerlen) en Stichting CULON (Limburg). Dit natuurlijk naast eigen projecten, zoals Vechel Fantasy.

Wilt u verder een kijkje nemen in mijn Curriculum Vitae, om inzicht te krijgen in mijn ervaring, projecten en meer? Volg mij of connect met op de volgende social media kanalen .

Verder Bericht

© 2021 Rick Vechel

Thema door Anders Norén