Rick Vechel

Projectmanager in het sociale en culturele domein

Innovatiefabriek Zuid

Innovatie is niet een taak van een paar mensen, maar de verantwoordelijkheid van velen. Het sleutelwoord is steeds meer: Vernieuwen, in plaats van veranderen en/of verbeteren. Bij Innovatiefabriek Zuid hebben we programma’s ontwikkeld om medewerkers te betrekken bij innovatie, om zo jouw onderneming te vernieuwen. Ook hebben wij programma’s voor zelfstandigen en eenpitters om innovatie te stimuleren.

Voor ons is de menselijke component dé sleutel voor meer innovatiekracht en daardoor voor betere resultaten van jouw bedrijf. Dat betekent dat we bouwen op de mogelijkheden en talenten van de deelnemers van ons programma om zo innovatie in het DNA van jouw organisatie te verankeren.

Wij leveren je de tools en ondersteuning die mensen nodig hebben om succesvol te zijn. Ons team is ervaren en daagt je continu uit. Ze brengen je nieuwe inzichten zodat je niet alleen als mens maar ook als organisatie je volledige commerciële potentieel kunt bereiken. Ons doel bij elke workshop, masterclass of programma is om in de actiemodus te komen. Om zo ideeën en dromen daadwerkelijk waar te maken!

Vanuit mijn rol als Business coach daag ik jouw uit om het beste uit jullie zelf te halen. Voor meer informatie, kijk snel verder op:
http://www.innovatiefabriekzuid.nl/

 

© 2021 Rick Vechel

Thema door Anders Norén