Rick Vechel – Projectmanager in het sociale en culturele domein

Rick Regelt

De werkzaamheden van Rick Regelt (Vechel Ventures) zijn verdeeld in een aantal onderdelen. Hieronder kunt u meer informatie vinden over deze onderdelen en de mogelijkheid voor meer informatie en/of het maken van een afspraak.

 • Projectcoördinatie
  Als spin-in-het-web kan ik projecten in de sociaal en/of cultuursector ondersteunen of geheel uitvoeren.
  Heeft u bijvoorbeeld een goed idee/plan, maar niet de mogelijkheid om iemand in dienst te nemen? Help mij dan om uw project te helpen. Van brainstormen tot evaluatie – in het gehele proces ben ik meer dan graag van dienst. Mijn achtergrond als Cultureel Maatschappelijk Agoog en ondernemer maakt mij een veelzijdige professional die u graag tot dienst is.
  Vanuit mijn ervaringen binnen verschillende organisaties en mijn freelance werkzaamheden, kan ik van ‘a tot z’ allerlei diensten uitvoeren, waaronder fondsenwerving, het schrijven van beleid(stukken) of het coördineren van een project.
  Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met me op.

 

 • Creatief Ondernemerschap
  Het ondernemerschap wordt steeds interessanter of zelfs vereist voor veel mensen. Zelfstandige Professionals in de creatieve beroepen bied ik middels dit onderdeel verschillende workshops, trainingen en coachingsessies aan. Hierbij wordt er voor onderwerpen zoals administratie, website / backoffice en marketing een degelijke basis gelegd waarmee het ondernemerschap voluit zijn gang kan gaan. Alles is mogelijk op 1-op-1 basis ofwel in groepsverband.
  Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met me op.

 

Wilt u een kijkje nemen in mijn Curriculum Vitae, om inzicht te krijgen in mijn ervaring, projecten en meer? Kijk dan snel op o.a. mijn LinkedIn profiel en schroom vooral niet om ook een connectie te maken.

 

Verder Bericht

© 2018 Vechel Ventures.
Theme: Anders Norén